Westen van Oostenrijk zondag tot 70 cm sneeuw!

Oostenrijk diepvriestemperaturen

Westen van Oostenrijk zondag tot 70 cm sneeuw! Vannacht is het in sommige alpendalen weer tot een behoorlijke afkoeling gekomen. Minimumtemperaturen tussen de min 15 en min 20 zijn geen uitzondering.

In het westen ligt op dit moment veel sneeuw. De lawinesituatie blijft gevaarlijk. De verwachting is dat er vandaag weer een behoorlijk aantal centimeters bijkomen in Vorarlberg, Noord Tirol en Salzburg. Er kan in Vorarlberg maar liefst 40 tot 70 centimeter bijvallen. Verder naar het oosten valt wat minder sneeuw. De wind komt vanuit het westen en draait naar het noordwesten. In het oosten en op de bergen kan het soms flink waaien. De temperaturen blijven de gehele dag onder nul. Op 2000 meter is het min 15 tot min 8 graden.

Wilderkaiser weer 17 januari 2021

Op maandag is het nog steeds erg winters. Het volgende front trekt vanuit het westen weer door Oostenrijk. Overdag is het bewolkt en in het overgrote deel van Oostenrijk valt af en toe sneeuw. De sneeuw schuift geleidelijk door richting het oosten. Overigens kan in hele lage gebieden de neerslag vloeibaar zijn. Dit dan in de omgeving van het Rijndal en Linz. Er staat op de bergen een krachtige wind en deze komt ook dit keer uit het westen tot noordwest. De temperaturen bereiken waarde tussen de min 5 en plus 2 graden. Op 2000 meter is het min 10 tot min8 graden.

Hoe het er vanaf dinsdag uit gaat zien daar kijken we morgen weer naar.

Neerslaghoeveelheid tot 18 jan 2021

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht