Westendorf 2e kerstdag hoe liggen de pistes erbij? VIDEO

Westendorf Bergstation Fledingbahn

Westendorf 2e kerstdag hoe liggen de pistes erbij? VIDEO

Met de feestdagen skiën we meestal maar een paar uurtje op een dag en dit keer hebben we zo n beetje alle pistes van dit skigebied gezien.

De kwaliteit van de sneeuw is naar omstandigheden echt goed. Je gelooft het pas als je er zelf live bij bent. Alle complimenten ook naar de mensen van de bergbahnen die voor een topjob zorgen. Maar dit zal ook vast wel in de andere skigebieden van Oostenrijk ook zo zijn.

We merkten dat het op 2e kerstdag iets drukker was dan de dagen ervoor maar tot lange wachtrijen kwam het niet. Nog steeds konn je overal zo instappen.

We hebben weer een mooie update klaar staan. Kijk zelf maar eens en verbaas je over het feit dat er veel groen te zien is en dat de pistes toch goed blijven.

We zijn één keer live gegaan op 2e kerstdag en deze kun je hieronder zien.

Op TikTok kwam er ook nog wat voorbij.

Westendorf Brixen im Thale Choralp

Westendorf Fleiding

Westendorf Fleiding Windauberg

Westendorf Brechhornhaus

Brixen im Thale Choralp

Dieters Sportshop Westendorf groot

Renthier Westendorf Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Mesnerwirt Westendorf

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×