Westendorf Afdaling Windau

Westendorf Afdaling Windau

Westendorf

Westendorf Afdaling Windau. We zijn een dag in Kitzbühel en Kirchberg geweest maar dat deden we via het gebied van Westendorf. Je hebt dan helemaal de auto niet nodig. Gewoon via de Ki West en je bent in Kirchberg.

De Video update vanuit Kirchberg die volgt nog…..ook waren we bij de Hahnenkamm waar komende week alles in het teken staat van de Hahnenkammrennen… maar… op de terugweg moesten we langs Westendorf en de zon kwam er ook even bij. Overigens was het vandaag KOUD. Maar daar hebben we goede kleding voor toch.

De afdaling Windau was toch weer een leuke afdaling en je ziet ook hoe wit de omgeving eruit ziet. De condities zijn op dit moment FANtastisch en dat houden we nog wel even. Komende week even geen sneeuwval maar koud en de zon gaat er steeds meer bijkomen.

Ook proberen we deze week veel verschillende gebieden te bezoeken. Welke dat zijn? Blijft ons maar volgen maar waarschijnlijk morgen staat Bramberg am Wildkogel op het programma. Via de LIVE uitzendingen op facebook kun je ons gedurende de dag volgen….en liken en delen mag dan ook.

728x90-Bizztravel

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...