Westendorf Almabtrieb 2016 en video

[block]0[/block] Almabtrieb 2016 en video

Almabtriebe Westendorf

Westendorf Almabtrieb 2016, wat een dag was het voor ons op zaterdag de 24e september. De planning was om 3 dorpen te bezoeken. Hopfgarten, Westendorf en Brixen im Thale. Alles strak gepland maar je weet dat het Almabtrieb is en … ja dan lopen er dus koeien op de weg. Dat is nu niet bepaald een uitvinding om daar achter met de auto aan te rijden. Je komt dan in tijdnood maar ook mis je wel is wat. Een ervaring rijker dus ?

Westendorf hebben we gehaald. Er zijn zeker koeien te zien maar de meeste waren al voorbij… maar het dorpsfeest ging gewoon door. Daar hebben we nog een paar video opnames van en die laten we dan ook graag aan jullie zien.

Samenvattend kunnen we zeggen dat jullie zeker is naar zo’n evenement moeten gaan. Veel te zien maar ook leuke feesten in de dorpen met natuurlijk muziek. Uiteraard ook in Westendorf.

Mochten jullie zelf nog beelden hebben vanuit Westendorf of vanuit een ander dorp. Geef maar aan ons door we zijn erg benieuwd naar jullie foto’s en opnamen.

Wij kijken zeker uit naar volgend seizoen maar in de tussentijd zit er een mooi skiseizoen aan te komen…toch ? Maar als we naar de komende week kijken met betrekking tot het weer is de winter nog ver weg en is het FANtastisch zomer/herfst weer.

Summittravel728x90

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht