Westendorf E-bike tocht Windautal naar Gamskogelhütte

Westendorf Windautal Tolpoort

Westendorf E-bike tocht Windautal naar Gamskogelhütte

We kunnen echt merken dat het zomerseizoen van start is gegaan. Dit was ook al onze 3e ronde van dit seizoen maar ook kwamen we heel veel mensen op de e-mountainbike tegen.

Dit keer hebben we het redelijk makkelijk gehouden. We zijn bij Westendorf het Windautal ingereden. doel was om bij een leuke hut langs te gaan, de Gamsogelhütte. Dat is ook gelukt.

De temperatuur was goed, je kon prima met je korte broek en wielrenshirt uit de voeten.

We hebben nog een video update gemaakt zodat je ook een deel van deze route kunt volgen.

Op facebook waren we ook nog live gegaan.

Westendorf WindautalWestendorf Windautal tolpoortWestendorf Windautal WatervalWestendorf WindautalWestendorf Windautal GamskogelhütteWestendorf WindautalWestendorf WindautalWestendorf E-Bike Mountainbike

Intersport Twinsport banner 1200x700 Zomer 2024

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Cityhouse Flipside Groot Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×