Westendorf een klein rondje in het skigebied

Westendorf Fleidingbahn

Westendorf een klein rondje in het skigebied, we hadden weinig tijd deze dag maar zijn toch nog een klein rondje wezen maken. Dit kwam ook omdat er sneeuw was gevallen. eteen kon je merken dat de pistes er van waren opgeknapt. Veel is er niet gevallen en toch was het goed te merken. Waar wij zijn geweest viel prima te skiën. Bekijk dit alles in een nieuwe video update (Westendorf rondje) die hier klaar staat.

Op facebook zijn we maar één keer live gegaan.

In dit live bericht hebben we het ook over Snowtime. Daar zijn we bij geweest en hebben ook meegedaan maar daarover later meer beelden.

Westendorf Windauberg

Westendorf Ki West

Westendorf Brechhornhaus Ski's

Westendorf Brixen im thale Kandleralm

Dieters Sportshop Westendorf groot

Renthier Westendorf Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht