Westendorf een mooi rondje op 23 januari 2022

Westendorf Windauberg 1869 meter

Westendorf 23 januari 2022

Westendorf een mooi rondje op 23 januari 2022

We hebben weer een driedaagse afgesloten in Westendorf. Ons hele lange weekend stond in het teken van sneeuwval en op de laatste dag kregen we in de ochtend ook de zon te zien. Op de toppen van de berg was het zonnig maar daalde je af dan kwam je af en toe in de mist te zitten of laaghangende bewolking. Maar de pistes die lagen er FANtastisch bij. Er was ontzettend veel sneeuw gevallen de afgelopen dagen en daar maakte we nog wel even gebruik van.

Bekijk weer onze superlange video met veel beelden met de helmcamera. TIP bekijk onze video’s ook eens op de TV in 4K. Al zeggen we het zelf maar het zijn mooie beelden, zeker als de zon schijnt. Laat het maar weten in de reacties wat jullie er van vinden.

Fleiding lopen naar de top van Westendorf op 1892 meter

Fleiding lopen naar de top van Westendorf op 1892 meter

Stefan wilde perse naar top…ja dat laatste stukje moet je dan ook echt lopen… eenmaal aangekomen had hij daar een schitterend uitzicht. Bekijk de video hieronder maar eens. Die nam hij live op facebook op…. Had waarschijnlijk net te weinig zuurstof gekregen want hij wist zelfs de datum niet meer 🙂

Wij hebben deze driedaagse weer geweldig afgesloten en we zullen met onze video’s over een kleine twee weken weer terugkeren. Dan staan bij goed weer andere gebieden op het programma. We hopen dan ook op mooi weer. Blijf ons maar volgen op FANtastisch Oostenrijk.

Hohe Salve boven de wolken

RTL Weer Westendorf kijkend op de Hohe Salve boven de bewolking

Westendorf

Westendorf

Westendorf Windauberg

Westendorf

Dieters Sportshop Westendorf groot

Renthier Westendorf Groot

Mesnerwirt Westendorf

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...