Westendorf eerste schep grond in voor speichersee

Westendorf Nieuwe Speichersee eerste schep in de grond

Westendorf Nieuwe Speichersee eerste schep in de grond

Westendorf eerste schep grond in voor speichersee

Gisteren hebben we jullie gemeld dat er bij Westendorf een nieuwe speichersee wordt gemaakt dat als doel heeft de dalafdalingen meer te kunnen besneeuwen. Dit kun je HIER nog nalezen.

Ook hebben we nu de eerste foto’s binnen gekregen van de eerste schep die in de grond is gegaan.

Op de foto hierboven is goed te zien waar de speichersee wordt gemaakt. Net onder het middenstation van de Alpenrosenbahn daar gaat het meer gegraven worden. Als alles goed gaat dan kan er al vanaf de komende winter gebruik worden gemaakt van dit spaarbekken.

Westendorf Nieuwe Speichersee eerste schep in de grond

Komende zomer zullen we daar zeker eens een kijkje gaan nemen en uiteraard jullie voorzien van nieuwe beelden. Mocht jullie er zelf al komende weken eens zijn, stuur wat nieuwe foto’s en of video’s in (info@fantastischoostenrijk.nl) of plaats deze in de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk.

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Turner Logo 2023 wit

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×