Westendorf Fleidingbahn 13 december 2019 VIDEO

Westendorf Alpenrosenbahn

Westendorf Fleidingbahn 13 december 2019 VIDEO. Dit weekend zijn we in het Brixental. Op vrijdag de 13e hebben we een bezoek gebracht aan SkiWelt en het was even lastig kiezen waar we als eerste heen wilde gaan. De keuze was natuurlijk die van de nieuwe liften. Werd het de nieuwe Fleidingbahn in Westendorf of de nieuwe Zinsbergbahn in Brixen im Thale.

Het werd Westendorf maar op dezelfde dag hebben we ook Brixen im Thale bezocht. Die video update krijgen jullie ook snel te zien.

Westendorf Alpenrosenbahn

Maar overal stonden de sneeuwkanonnen aan en het was zeker nog vrij rustig op de pistes. Veel sneeuw was er voor handen en dat was natuursneeuw en kunstsneeuw door elkaar gemengd en dat viel niet tegen, sterker nog er viel echt prima te skiën.

Natuurlijk zijn we meteen naar de nieuwe Fleidingbahn gegaan. Bekijk dit alles in de video update die hieronder klaar voor jullie staat.

Ook zijn we natuurlijk LIVE gegaan op facebook.

Westendorf met zicht op Hohe Salve

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Colada Sport2000 banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat.  Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Werken in Oostenrijk sep 2019

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...