Westendorf is het zomerseizoen gestart!

Westendorf Zomerseizoen start 18 mei 2023

Westendorf is het zomerseizoen gestart!

We waren met het lange hemelvaartsweekend weer in Oostenrijk en dat hebben jullie vast wel gezien op verschillende sociale media kanalen van ons. Op 18 mei ging het zomerseizoen ook weer van start in Westendorf en dat betekent o.a. dat de liften ook weer gaan draaien.

Wij waren benieuwd hoe het helemaal boven zou zijn, zou er bv nog sneeuw liggen. Op de Talkaser (1800 meter) daar hadden we nog op 2e paasdag geskied (10 april 2023) Het antwoord zie je op de foto’s en de video maar het zag er nog redelijk wit uit. Maar dat betekent niet dat je er niet zou kunnen wandelen. Wandelpaden en mountainbike paden zijn vrij van sneeuw en daar kun  je volledig weer je gang gaan.

Het restaurant aan de Talkaser was nog gesloten maar die gaat weer op vrijdag 26 mei open.

Uiteraard hebben we een video gemaakt van dit bezoek en ook op facebook waren we nog even live gegaan.

Hieronder nog wat foto’s die genomen zijn op zondag 21 mei 2023

Westendorf Alpenrosenbahn

Westendorf Alpenrosenbahn

Westendorf Talkaser

Westendorf Talkaser

Westendorf Alte Mittel

RTL Weer 21 mei 2023 Westendorf Talkaser

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Mesnerwirt Westendorf

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...