Westendorf Kaiserwetter 24 februari 2024 VIDEO

RTL4 Weer Westendorf 24 feb 2024

Westendorf Kaiserwetter 24 februari 2024 VIDEO

Na de sneeuwval van afgelopen vrijdag stonden we op zaterdagochtend al rond half 8 bij de alpenrosenbahn in Westendorf. Op vrijdag en zaterdag heb je aldaar de earlybird en dat betekent dat de liften al om half 8 draaien. Het zou kaiserwetter worden en van het vroege opstaan hadden we dan ook geen spijt.

De hele dag zijn we ook in Westendorf gebleven. Je skiet daar ook lekker in de zon.

Fleiding 1893 meter

Ook hebben we bij de Fleiding waar de top van Skiwelt ligt (1.869 meter) nog een stukje omhoog gelopen. Zoals je op meer bergen hebt staat daar dan ook een kruis (1.893 meter) Een geweldig uitzicht heb je daar. We hebben uiteraard daar ook een stuk opgenomen in onze video update, ook zijn we daar live gegaan op facebook.

We hebben weer zeer vedel video materiaal geschoten en het was moeilijk kiezen. Maar de video update staat hieronder klaar alsmede de live video’s die we hebben gemaakt op facebook en instagram.

Bergtraum Westendorf logo

SkiWelt Hohe Salve

Westendorf

FANtastisch Oostenrijk

SkiWelt Wilderkaiser

Westendorf uitzicht op de hoofdkam veel wind

SkiWelt Westendorf Gampenkogel Topfoto

SkiWelt Westendorf Gampenkogel Topfoto

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Mesnerwirt Westendorf

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...