Video Westendorf, Kirchberg Kitzbühel 1 januari 2019

Westendorf

Op 1 januari 2019 waren we al zeer vroeg op de pistes aanwezig. Het zag er naar uit dat dit toch wel de mooiste dag van de week zou worden. Er is namelijk de rest van de week alleen maar sneeuw sneeuw en sneeuw voorspeld.

Jochberg

De dag was zeker mooi als je maar boven de 1800 meter zou zitten. Daaronder was het een komen en gaan van mistvelden. De hoogte hiervan varierde ook van 1500 tot 1800 meter. Zat je enmaal in een mistveld dan zag je echt niet veel en zicht heb je toch echt nodig om wat bulten te zien.

We hebben deze dag 2 skigebieden bezocht. SkiWelt en het skigebied van Kitzbühel, Kirchberg en Jochberg. En deze gebieden zijn zoals jullie weten gewoon te bereiken vanuit onze caravan. Een bus verbinding tussen Westendorf (Ki West) en Kirchberg (Pengelstein) duurt maar een paar minuten. Het is niet voor niks dat wij (onofficieel) dit gebied ook als grootste gebied van Oostenrijk beschouwen, circa 450 kilometer aan piste te bereiken vanuit al deze plaatsen.

In de volgende video komt alles voorbij. Zon, Mist, de bus die je brengt naar Kirchberg (Pengelstein) en Westendorf (Ki West) en bekijk hoe de pistes erbij liggen.

Gezien het weertype dat is voorspeld met een aanzienlijke hoeveelheid aan sneeuw dan is het echt de moeite waard om de komende weken naar Oostenrijk af te reizen. Benieuwd wat er zoal nog te boeken is? Bekijk onze accommodatiepagina eens. Wellicht komen we jullie wel ergens tegen.

Jochberg Barenbadkogel

Westendorf FANtastisch Oostenrijk

Tot slot nog een zeer mooie foto van onze weerman Jeroen die onderstaande foto heeft gemaakt en ook is opgepikt door het RTL Weer.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht