Westendorf klein rondje en het was FANtastisch

Westendorf Brixen im Thale Choralpe Skiweltbahn

Westendorf klein rondje en het was FANtastisch

We zijn ook weer aangekomen in Oostenrijk en blijven ook voorlopig even hier. We hopen echt verschillende gebieden te gaan bezoeken. Maar gisteren waren in de middag toch nog even de berg opgegaan in Westendorf en hebben de volgende video daar gemaakt.

Wat opviel dat het er erg rustig was. Dat is meestal ook het geval voordat de echte kerstvakantie is begonnen maar zelfs deze “drukte” hadden we nog niet meegemaakt. aan het einde van de dag lagen de pistes er nog goed bij.

Bij ons op de camping zijn wel wat mensen aangekomen de afgelopen dagen en we verwachten dat er nog meer gaan komen vandaag.

Ook nog twee video’s die we opnamen op onze sociale mediakanalen.

Fleiding bergstation

Top van SkiWelt

Westendorf zonsondergang

Fleidingbahn Westendorf

Dit was een klein rondje Westendorf maar komende week zullen we zeker een wat grotere ronden doen. De Ki West zijn we ook nog niet geweest maar dat komt goed.

Dieters Sportshop Westendorf groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Superskicard

© superskicard.com

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...