Westendorf Kreuzjöchlsee en heel veel koeien! VIDEO

Westendorf Koe Kreuzjöchlsee

Westendorf Kreuzjöchlsee en heel veel koeien! VIDEO

Stefan was weer onderweg met de voor dit jaar onafscheidelijke E-bike. Vanochtend vroeg al omhoog gereden en uren en uren bij de Kreuzjöchlsee gezeten. Daar waren ook andere gasten aanwezig in de vorm van koeien. Deze koeien doen helemaal niets als je ze maar met rust laat. We hebben begrepen dat Stefan toch iets gespot had …mensen die het water in werden gejaagd… maar dat horen jullie in de video.

De Keuzjöchlsee ligt overigens bij de Gampenkogel en ook nog eens in de buurt van het Brechhornhaus waar wij in de winter vaak komen. Het staat daar zeker bekend om de halve kippen die je daar kunt scoren maar dit geheel terzijde.

Zoals gezegd heeft Stefan een korte video gemaakt en daar in is later ook zijn video verwerkt die hij live opnam in de facebook groep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk. Al lid overigens?

Westendorf Koe Kreuzjöchlsee

Westendorf Koe Kreuzjöchlsee

Westendorf Koe Kreuzjöchlsee

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Haus Steiner

Mesnerwirt Westendorf Zomer

Mesnerwirt Westendorf Winter

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...