Westendorf naar Kitzbühel Hahnenkamm VIDEO

Hahnenkamm Streif Kitzbühel

Westendorf naar Kitzbühel Hahnenkamm, wat een dag hebben we meegemaakt om van Westendorf naar het starthuisje van de afdaling van de Hahnenkamm te gaan. Een van de beste skidagen in het seizoen 2019-2020. Zonnig, temperatuur top en de pistes fantastisch geprepareerd.

Komende week staat in Kitzbühel alles in het teken van de Hahnenkammrennen. Tijd dus ook om een eerste kijkje te nemen. We vertellen ook even de route die wij hebben afgelegd. We zijn in Westendorf gestart en via de Ki West en een korte busrit van een paar minuten vonden we aansluiting met het skigebied van Kitzbühel in Kirchberg, de Pengelstein.

Hahnenkamm Streif Kitzbühel Mausefalle

Van daaruit ging het meteen door naar de Streif. We konden ook nog even kijken bij de Mausefalle waar de skiers al naar een paar seconden een snelheid bereiken van 100 km per uur en maken dan meteen een sprong in de diepte. Sprongen gaan dan gemiddeld zo n 60 meter ver. De verste sprong die ooit gemeten is ligt rond de 80 meter. Dit alles is as zaterdag (25 januari 2020) te zien.

Natuurlijk hebben we een video update gemaakt van deze dag. Benieuwd? Bekijk deze hieronder.

Ook zijn we deze nog nog een paar keer live gegaan op facebook.

Komende week zullen we zeker nog eens langsgaan bij een training. Wellicht as. donderdag zullen we weer verslag doen.

Kitzbühel Hahnenkamm uitzicht op Wildenkaiser

Kitzski

We kwamen nog deze mooie dag wat tegen en dat waren de dames van Lydia’s Huttentocht. Mocht je ze tegen komen, je bent gewaarschuwd 🙂

Lydia's Huttentocht

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Colada Sport2000 banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht