Westendorf op de berg Winters en veel wind

Westendorf op de berg winter dal dooi

Westendorf op de berg Winters en veel wind

We kregen van Arjan foto’s en een video binnen vanuit Westendorf. De bergbahnen zijn toch gaan draaien vandaag waar in veel gebieden nog steeds de liften niet draaide of beperkt draaide. Dat was in SkiWelt zeker aan de hand want lang niet alle liften waren open vanwege de storm.

In onderstaande video hoor je dat er een aardig windje stond en dat het min of meer logisch is dat bepaalde liften niet draaide.

Laten we hopen dat het weer wat gaat omslaan naar wat positiever weer. Mooi weer komt er aan maar of de temperatuur ook de juiste is? We horen het morgen weer in een nieuw weerbericht.

Westendorf Talkaser Sneeuw op metaal

Westendorf Talkaser erg rustig

Westendorf Talkaser erg rustig

Westendorf Talkaser Sneeuw op metaal

Westendorf op de berg sneeuw in het regen 23 december 2023

Bergtraum Westendorf logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×