Westendorf Parasailen op de Choralp

Westendorf Parasailen op de Choralp

Parasailen

“Vandaag was het de vierde warme en broeierige dag in het Brixental. Helaas wederom ervoor moeten kiezen om de honden thuis te laten en ze niet over het te hete asfalt en de te warme paden mee te nemen. Een klein rondje naar ons “uitlaatveld” was al te vermoeiend voor ze.

We hebben vanmorgen rustig aan gedaan en besloten na het ontbijt de Skiweltbahn naar de Choralpe te nemen. Daar hebben we eerst genoten van alle Paragliders. Natuurlijk waren de beginners ook van de partij. Aan een van hen vroeg ik of ik mocht filmen. Dat was geen probleem. Achteraf denk ik dat ik dat beter niet had kunnen vragen want wellicht maakte het hem nerveus. Het ging bijna mis. De volgende poging ? die ik niet filmde ? ging wel goed.

Parasailen

Op de Choralm hebben we heerlijk genoten van een Eiscaffee en wat water. Gezellig onze 12e huwelijksdag vieren. Na een lekker ontspannen en lang kwartiertje zijn we met de gondel weer naar beneden gegaan om vervolgens de gondel naar Hoch Brixen te nemen. Het lijkt als overstappen op de trein met het geluk dat hier wel alles naadloos aansluit. ?

Door de benauwdheid zijn we niet ver gelopen. Omdat we deze week lekker zaten bij Filzalm Jausenstation liepen we daar naar toe. Een fles water ging er wel in! Daar hebben we ook weer lekker gezeten en hebben uitzicht gehad op de twee huis berggeiten die men op de helling houdt. Een leuke weide hebben ze maar die beesten moeten nu eenmaal op de vlonder zitten die daar staat opgesteld. Op zich een heel leuk gezicht om even naar te kijken.

Bij het teruglopen keek ik naar de Filzalmsee. Goh, wat zou een duik lekker zijn op dit moment! Dus met de gondel naar beneden, zwemkleding aan en weer naar boven was het idee. De weergoden dachten daar anders over omdat binnen enkele minuten de kleur van de lucht veranderde en het begon te regenen. Nu later op de avond is het weer droog en kunnen we nog op ons balkon zitten alhoewel als ik nu naar de Kitzbühelerhorn kijk is de lucht toch wel erg donker en ik denk dat we nog wat regen en onweer te zien gaan krijgen.

Tot morgen,

Roel”

Alpen Reizen

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×