Westendorf Sneeuwdag 15 januari 2024 VIDEO

Westendorf

Westendorf Sneeuwdag 15 januari 2024 VIDEO

Het weer is omgeslagen in Westendorf. Daar waar we vele dagen alleen maar zon hebben gehad, was het op maandag 15 januari 2024 opeens sneeuw wat de klok sloeg. Enorme hoeveelheden zijn er niet gevallen, maar het was weer een mooie opfrisser.

De dag ervoor zag het er nog zo uit.

RTL Weer Westendorf 14 januari 2024

Maar eerst even de korte video update die hieronder klaar staat.

Aan het einde van de dag gingen we nog even langs bij de nieuwe après ski locatie van Westendorf (Bergtraum) Dat is zeker een aanwinst voor dit dorp.

RTL Weer Westendorf 15 januari 2024

Westendorf

Westendorf Alpenrosenbahn

Westendorf Gampenkogel

Westendorf skiweide

Bergtraum Westendorf logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Dieters Sportshop Westendorf groot

Renthier Westendorf Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×