Westendorf Talkaser Alpinolino 7 augustus 2022

Westendorf Alpinolino

Westendorf Talkaser Alpinolino 7 augustus 2022

Met wat minder weer zijn we naar de top van de Talkaser gegaan. Daar start ook Alpinolino, zodra je uit de lift komt kunnen de kinderen gelijk aan de bak met een klimwand. Ook kun je bv doorlopen naar de Choralp, daar start een gigantisch lang knikkerparcours. Een houten balkletje is als het goed is voor 2 euro te koop en de kinderen kunnen snel dit knikker parcours afgaan. Ook kun je als je weer bij de Talkaser ook in naar een andere gedeelte waarbij je vele dieren kunt tegen komen, bv een woodpecker.

Normaal gesproken heb je overal een geweldig uitzicht maar die moeten jullie echt nog tegoed houden. De toppen lagen redelijk in de bewolking.

Bekijk onze nieuwe video update die we hier hebben opgenomen.

Bij de Talkaser zijn we ook nog live gegaan.

Alpinolino Knikkerbaan

 

Westendorf Alpinolino

Westendorf Alpinolino

Westendorf Alpinolino

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...