Westendorf VIDEO 2 februari 2020

Westendorf Gampenkogel

Westendorf VIDEO 2 februari 2020, we hadden weer even onze laatste skidag dus dat betekent dat we in ons thuis gebied blijven. In de middag dan de auto in en dan weer naar Nederland. Maar in de ochtend maken we dan altijd nog even een klein rondje. Ook om jullie natuurlijk nog even de pistes te laten zien.

Precies toen we stopte met skiën (13:00 uur) begon het te regenen en dat is nog wel even doorgegaan op de maandag. Maar daar hebben jullie vast al over gelezen. Dit rondje op de ski’s willen we jullie zeker nog even laten zien. De pistes Ki West en de Windau waren echt heerlijk om te skiën. Pistes waren wel wat zacht maar je ski’s snijden daar heerlijk doorheen (bij wel de juiste wax)

Westendorf Brechhornhaus halve kip

Ook kwamen we nog even voorbij het Brechhornhaus en die staan erg bekend om…kijk de foto maar hierboven.

Maar nu hieronder de video van deze ochtend.

Op de foto’s hieronder zie je dat de regenwolken snel kwamen opzetten en kwamen ook al rap naar beneden.

Westendorf richting Ellmau Wilder Kaiser

Westendorf richting Ellmau Wilder Kaiser

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Dieters Sportshop Westendorf groot

Renthier Westendorf Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht