Westendorf video update 10 februari 2024

Westendorf Sonnalm middenstation Alpenrosenbahn

Westendorf video update 10 februari 2024

We zijn toch weer in ons thuis gebied gebleven. Wij hadden dat graag anders gezien. Wij hebben de SuperSkiCard en wij hadden de planning om de afgelopen weken allerlei gebieden af te gaan. Zonder negatief te doen …. het weer is de laatste weken nu niet bepaald uitnodigend om echt een heel stuk te gaan rijden naar welk gebied dan ook. Dat doen we wel naar gletsjergebieden, maar dan zou er ook een zonnetje moeten schijnen. De condities zijn nu even wat minder en we wachten op betere omstandigheden.

Ook voelen we mee met de mensen die nu in skigebieden zitten die onder de 2000 meter zitten. Het is Krokusvakantie en de condities zijn niet echt optimaal. Nu is er sneeuw gevallen en wij gaan vandaag zelf maar eens kijken hoe het gesteld is op de piste. Waar we dit gaan doen, dat zien jullie nog wel. Overigens stoort het ons wel dat bepaalde media suggereren dat het gewoon weer volop sneeuwt in de Alpen…. wij weten wel beter en de mensen die in de gebieden zitten ook.

Afgelopen zaterdag zijn we boven de 1500 meter gebleven en daar was het redelijk skiën. De pistes bij de Talkaser, Windauberg en Gampenkogel lagen er redelijk bij en daar kon je zeker nog goed uit de voeten. Dit kunnen jullie zien in een nieuwe update.

Westendorf Alpenrosenbahn

Westendorf Gampenkogel Windauberg

Westendorf Gampenkogel Windauberg

Westendorf Gampenkogel Windauberg

Westendorf Windauberg Windabergalm

Bergtraum Westendorf logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Mesnerwirt Westendorf

Renthier Westendorf Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×