Westendorf Video Update 15 februari 2024

RTL4 Weer Westendorf 15 februari 2024

Westendorf Video Update 15 februari 2024

Een dag als vandaag zijn we toch naar boven gegaan om te kijken hoe de omstandigheden in de middag zijn. Rond 2 uur de gondel genomen en het was redelijk warm. We hebben een aantal pistes even getest om te bepalen hoe het nu is op deze pistes.

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat we in één van de aller warmste februari maanden zijn beland. Toch blijven de pistes besneeuwd, zelfs tot in de dalen en dat hebben we weleens anders meegemaakt.

We hebben een kleine ronde gemaakt richting de Gampenkogel (daar waar het funpark is) In onze ogen viel het niet tegen. De sneeuw werd wel wat zwaar op echte zuidhellingen, maar er was een zuidhelling bij die tot aan het einde van de dag goed is gebleven. Je ziet deze piste ook in de onderstaande video.

Bekijk de video die we deze dag op hebben genomen en bekijk zelf de status hoe het er is.

De foto’s van deze dag.

Westendorf Talkaser

Westendorf Talkaser

Westendorf Talkaser

Westendorf Talkaser

Westendorf Gampenkogel

Westendorf pappiste

Westendorf pappiste dalafdaling Alpenrosen

Bergtraum Westendorf logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Renthier Westendorf Groot

Mesnerwirt Westendorf

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...