Westendorf Video Update 19 maart 2023

Westendorf Ki West

Westendorf Video Update 19 maart 2023

Afgelopen weekend waren we in Oostenrijk en op zondag blijven we altijd “thuis”. In de middag wordt dan weer de thuisreis gemaakt naar Nederland… maar we kunnen het niet laten. In de ochtend maken we toch altijd nog even tijd voor een rondje Westendorf.

Zo ook dit keer. De dagen ervoor was het in de dalen al aardig lente geworden. De zon deed goed mee en de temperaturen hadden ook op zaterdag al de 20 graden aangetikt. Dat is natuurlijk nooit goed voor de sneeuw. Maar als je in de ochtend zo’n beetje de eerste lift pakt ben je vroeg op de piste en dan gaat het nog allemaal prima op de pistes.

Hoe het was dat kun je weer zien in de beelden die hieronder staan.

Komend weekend zijn we ook in Oostenrijk. De planning is om ook weer 2 gletsjers te bezoeken en as. zondag blijven we dan ook weer “thuis” dus je kunt dan weer een video verwachten hoe het er dan uitzag.

Brixen im Thale CampingWelt wachten op de bus

Brixen im Thale CampingWelt wachten op de eerste bus


Brixental op de pistes ligt dan wel sneeuw er naast is het groen

Brixental op de pistes ligt dan wel sneeuw er naast is het groen

Westendorf Ki West erg rustig bij de liften

Westendorf

Apfelstrudl

Apfelstrudl, op zondag doet deze altijd mee!

Mesnerwirt Westendorf

Turner Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...