Westendorf Video Update 22 februari 2024

RTL4 Weer Westendorf 22 feb 2024

Het was gisteren nog allemaal groen maar vrijdag 23 februari 2024 verwachten we dat alles weer wit is.

Westendorf Video Update 22 februari 2024

Afgelopen week hebben wij het zelf wat hoger in de bergen opgezocht. Dit keer wilde we toch even in Westendorf gaan kijken hoe de situatie op de piste is. We horen dat de sneeuw wat zacht is en daarvoor hoef je in deze dagen geen raketgeleerde te zijn.

Maar valt er te skiën? Wij zijn zelf pas in de middag omhoog gegaan, eerder was er even geen tijd. De pistes in de ochtend zijn natuurlijk veel beter dan op het moment waar wij de pistes op zijn gegaan. Toch viel het niet tegen. Natuurlijk was het niet allemaal top maar je kunt zeker wel skien.

Onze hoop is gevestigd op de sneeuwval die vrijdag gaat vallen. Er is nog al wat sneeuw voorspeld in het zuiden van Oostenrijk hopelijk blijft er voor ons ook wat over in de Noord Alpen. We gaan het zien.

Hieronder de video update van 22 februari 2024 in Westendorf. We hopen jullie vanaf morgen weer winterse landschappen te kunnen laten zien.

Op facebook en instagram waren ook nog even live gegaan.

Westendorf

Westendorf

Westendorf

Westendorf

Westendorf

Wijnen Astrid & Thérèsa

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Turner Logo 2023 wit

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...