Westendorf Video Update 26 februari 2023

Westendorf 26 februari 2023

Westendorf Video Update 26 februari 2023

We hadden weer een mooie middag in Westendorf. Rond 1 uur gingen we aldaar de pistes op en dat was ook precies het tijdstip dat de skischolen weer beginnen. Één ding weten we zeker de skischolen beleven hele goede tijden. Alles volgeboekt wat wij hebben gehoord. Op de skiweide was het dan ook een drukte van belang.

Maar uiteraard zijn we ook het gebied in getrokken. Op de berg was het redelijk fris te noemen. Temperaturen die wat lager lagen dan min 10. Ook was het tussen de 1700 meter en de toppen redelijk mistig. Maar de sneeuw was weer FANtastisch. In het dal was in de nacht wat sneeuw gevallen maar op de toppen zagen we dat er toch minimaal 20-25 cm was gevallen.

Het wordt een mooie week met vanaf dinsdag kaiserwetter opkomst.

Hieronder de video update.

RTL Weer Westendorf 26 februari 2023 Westendorf Hohe Salve

Westendorf

Westendorf

Westendorf

Westendorf

Westendorf Gerry's Inn

Chalet NL 20230223-banner-1200x800-v2.png

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Intersport Twinsport banner 1200x700

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Dit vind je ook FANtastisch...