Westendorf Video Update 3 maart 2024

Westendorf Talkaser

Westendorf Video Update 3 maart 2024

We weten allemaal de situatie in de noord alpen. Al vanaf 22 januari is de winter ver te zoeken. De pistemannen die de pistes prepareren doen al weken een geweldige klus. Iedere dag liggen de pistes weer klaar voor je met temperaturen ver boven nul, het is niet anders. Als je echt opzoek wil naar poedersneeuw dan heb je dat alleen nog op gletsjers of in gebieden waar je boven de 2000 meter zit…

Firnsneeuw vinden wel wel prettig maar als dat te dik wordt dan is het echt zwaar skiën. De remedie is gewoon in de ochtend de eerste lift pakken en dan kijken hoelang het goed blijft en als de zon schijnt zit je wel heel lekker op een terras waar dan ook.

Halve Kip Brechhornhaus

Hieronder ons kort rondje die we maakten afgelopen zondag in Westendorf… voor ons stond dit in het teken om een halve kip te scoren bij de Brechhornhaus.

Westendorf Dalafdaling

Westendorf Dalafdaling

Westendorf

Bergtraum Westendorf logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Mesnerwirt Westendorf

Renthier Westendorf Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×