Westendorf waarschuwing voor infectie vanuit skigebied

Corona in Westendorf

Westendorf waarschuwing voor infectie vanuit skigebied

Het districtsbestuur in Kitzbühel geeft de volgende waarschuwing: Ben je in de periode van 10 tot en met 15 maart 2020 in de skihut “Alte Mittel” in Westendorf geweest lees dan zeker verder.

In deze periode zijn twee mannen daar aanwezig geweest die grieperig waren en positief getest zijn op corona. Dit is bekend gemaakt op vrijdagavond op Tirol TV.

Als er symptomen zijn die opgetreden zijn na 10 maart dan is het echt aan te bevelen dit te melden bij de gezondheidsautoriteiten in Nederland. We weten ook dat er in deze tijden veel Nederlanders aanwezig waren. Laat je checken en doe dat zeker ook voor de mensen in je omgeving.

Ook is het bekend dat één van beide mannen ook de karatbar heeft bezocht op 12 maart. Dat zou betekenen dat ook mensen die ook deze dag de karatbar hebben bezocht.

Nogmaals ben je in deze periode op deze plekken geweest hou jezelf en je omgeving goed in de gaten. Er komen vast weer mooie tijden aan in dit geweldige dorp.

Hou deze gedachten vast en de zon gaat vast weer voor een ieder schijnen.

Overigens de genoemde plaatsen treffen geen blaam omdat de mensen er passanten waren die het virus bij zich droegen.

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...