Westendorfer verdedigt 1-mei boom en raakt gewond door kettingzaag

1 meiboom in Söll

ter illustratie

Westendorfer verdedigt 1-mei boom en raakt gewond door kettingzaag

In Westendorf heeft een 21-jarige man maandagochtend de 1-meiboom in Westendorf verdedigt, die twee buurtbewoners wilden omhakken. Er ontstond een vechtpartij waarbij de man gewond raakte aan de hand.

De vechtpartij voor de 21-jarige liep bloedend af, hij raakte gewond met snijwonden aan zijn rechterhand. De jongeman was rond 06.00 uur met zes andere mensen aan het opruimen nadat de meiboom was opgezet toen er plotseling twee Oostenrijkers in een auto aanreden. Een van de twee, een 20-jarige inwoner, had een kettingzaag bij zich en wilde daarmee de meiboom omhakken.

Zes bewakers probeerden dit te voorkomen. Hoewel de zaag niet in werking was, liep de 21-jarige snijwonden op aan zijn hand. De twee “meiboomstelers” sloegen daarna op de vlucht. De politie heeft ze nog niet kunnen verhoren.

Het precieze verloop van het ongeval is onderwerp van lopend onderzoek. De gewonden zijn door de ambulance verzorgd. Na afronding van het onderzoek wordt aangifte gedaan tegen de verdachte.

Bron: Tiroler Tageszeitung

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...