Whatsapp SkiWelt, KitzSki en Zell am See Kaprun

Brixen Im Thale Wintersport

We kregen van Roel de Jong een ingezonden bericht dat over de informatie voorziening gaat via Whatsapp. Bepaalde gebieden bieden deze service aan maar er is ook wat gewijzigd mbt whatsapp waardoor skigebieden over zijn gegaan op andere telefoonnummers…. Roel heeft informatie over SkiWelt, Kitzski (Kirchberg en Kitzbühel) en Zell am See – Kaprun.

“Voor vele van ons is het aftellen begonnen en zien we dagelijks de FANtastische beelden al voorbij komen op FANtastisch Oostenrijk. De voorpret is begonnen.

Kijk ik naar mezelf dan verheug ik me al op de nieuwe Après-Ski locatie in Brixen im Thale. Daar boven op die berg bij Gasthof Leitenhof. Wanneer ik aan het skiën ben geniet ik trouwens ook volop. Zo is één van mijn favorieten berghutten nog altijd de Brenner Alm. Naast de geweldige salade is hier ook het uitzicht geweldig. (En ik hoef er niet om te jokken, ik kan het hebben ????).

Nu ik al voorpret heb bij het schrijven van dit bericht denk ik ook aan de Ki-West en de aansluiting naar het skigebied van Kitzski Kitzbühel / Kirchberg  om de dag te eindigen in Kirchberg en met de bus huiswaarts terug te gaan naar Brixen im Thale.

Brixen im Thale Filzbodenafdaling

Maar wat doe je in tussentijd. Werken en aftellen en natuurlijk FANtastisch Oostenrijk bezoeken!

Eerder was ik al geabonneerd op de Whatsapp berichten uit SkiWelt. Dagelijks werd ik op de hoogte gehouden van de sneeuwberichten in de vorm van een nieuwsbrief. Daar is helaas verandering in gekomen omdat WhatsApp volgens de website van SkiWelt de richtlijnen heeft gewijzigd.

Wil je tegenwoordig per Whatsapp de meest actuele informatie mbt het sneeuwrapport,  de lift- en piste status dan is dit zeer makkelijk op te vragen. Hoe je dit doet is heel eenvoudig. Voeg dit nummer toe aan je contacten +43 664 546 13 14 en stuur een bericht via Whatsapp met #snowreport. Je krijg dan het sneeuwrapport voor de huidige dag. Let op dat je dit dagelijks moet opvragen en het geen nieuwsbrief service meer is.

Ook is het mogelijk om met het Skigebied Saalbach Hinterglemm via Whatsapp contact op te nemen. Voor de Saalbach-Hinterglemm vrienden heeft men hiervoor het nummer +43 6541 6800 220 dat je kan toevoegen aan je contacten om nog sneller en directer in contact te komen. Mocht men niet reageren binnen 24 uur dan verzoekt men je het bericht nogmaals te versturen.

En ter afsluiting heb ik ook nog een Whatsapp nummer voor vragen over het Skigebied van Zell am See – Kaprun. Dit nummer is +43 676 654 2000.

Bluetribe Helm

Tot aan de aftrap van mijn wintersport mag ik het nog even doen met de piste van SnowWorld Langraaf en mag ik begin van het nieuwe jaar weer richting Oostenrijk.

En tot die tijd hou ik de appjes en diverse snowreports in de gaten.

Groet,

Roel

Schnaps

Pistenbully

Ski Outlet Logo

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...