Wie zou er vandaag ook zijn afgereisd naar Oostenrijk?

Autobahn Afslag A99 Munchen A8 Salzburg Innsbruck

Graag hadden we deze borden in de avond ook weer tegen gekomen…

Wie zou er vandaag ook zijn afgereisd naar Oostenrijk?

Opeens schoot het vanmiddag door de gedachte… Vanmiddag hadden we naar Oostenrijk gereden, net als heel veel andere mensen die met de Krokusvakantie graag daar op de wintersport zouden zijn gegaan. Of we nu in de file hadden moeten rijden, graag als we de keuze hadden. Helaas houd een virus ons allemaal in Nederland.

Als ik ook kijk naar onderstaand plaatje, ook al is het Bayern Munchen… dan krijg je toch een beetje heimwee. Wat hadden we er vanavond graag voorbij gereden. Het stadion al maanden niet gezien…

Allianz Arena

Een stukje verder zou je dit zijn tegen gekomen als je tenminste via Kufstein of Salzburg was gereden.

voorjaarsdvakantie

Maar helaas dit jaar geen Krokus vakantie. Ook als we naar de vooruitzichten kijken in Oostenrijk dan hadden de pistes het zwaar gehad de komende week. Hoge temperaturen en overal hele zachte pistes. Kijk maar.

Weer Brixen im Thale lente in februari

Weersverwachting Brixen im Thale lente in februari

Weersverwachting Skicircus Saalbach lente in februari

Weersverwachting Skicircus Saalbach lente in februari

Alle wintersporters wensen we een goede week in de lage landen. Het weekend in Nederland ziet er geweldig uit. Na afgelopen week op de schaats te hebben gestaan kun je nu een duinpannetje in of naar het strand. Het gaat een zonnig weekend worden in Nederland. Blijf FANtastisch Oostenrijk volgen. We staan nog in de winterstand maar zullen in maart alweer overgaan op af en toe een zomers berichtje.

Zolang jullie ons blijven volgen blijven  wij berichten schrijven.

FANtastisch Oostenrijk CMP

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...