Wildewasserweg Grawa Waterval bij Ranalt in Stubaital

Grawa Waterval Stubaital

Wildewasserweg Grawa Waterval bij Ranalt in Stubaital

Danny en Chantal waren op bezoek geweest bij deze waterval en ook hiervan kregen we wat foto’s. Ben je in de buurt van het Stubaital dan is dit ook zeker een plek om naar toe te gaan. Ranalt ligt ongeveer 45 minuten rijden van Innsbruck.

Hou rekening met een paar euro aan tolgeld (mocht je via de A13 gaan) en bij de parkeerplaats kun je de auto kwijt tegen betaling.

Grawa Waterval Stubaital

Danny en Chantal berichten verder:

De Grawa waterval is met 85 meter de breedste waterval van de oostelijke Alpen en biedt een buitengewoon natuurschouwspel in het Stubaital. Vanaf een hoogte van 107 meter raast het water van de Sulzau kreek de diepte in. Aan de voet van de waterval staat een artistiek platform, waarvan je een optimaal zicht hebt op de waterval. Ontspan op de houten ligstoelen van het platform en geniet naast het uitzicht van de medisch bewezen geneeskrachtige effecten van deze plek. Een bezoek van een uur aan de waterval bevordert de werking van de bovenste luchtwegen aanzienlijk.

De weg naar de waterval is prima te wandelen en is absoluut niet zwaar. De weg naar de waterval toe is al een belevenis op zich.

Naast het platform zijn er ook nog 2 andere platforms die enkel met de juiste ervaring en schoeisel te bereiken zijn.

Bedankt voor het delen van deze info…wie volgt?

Wildewasserweg Grawa

Wildewasserweg Grawa

Wildewasserweg Grawa

Wildewasserweg Grawa

Wildewasserweg Grawa

Wildewasserweg Grawa

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...