Wildkogel Arena afdaling naar Neukirchen en een Crash

Wildkogel Arena Bramberg Neukirchen

Wildkogel Arena afdaling naar Neukirchen en een Crash

Op zondag 20 februari 2022 waren we in het mooie skigebied van de Wildkogel Arena. De video update hebben jullie al kunnen zien, zo niet klik dan nog HIER.

Maar we hadden veel beeldmateriaal deze dag gemaakt. Het was ook super mooi weer. De zon had toch de meerderheid deze dag. Zo hebben we ook nog de hele dalafdaling opgenomen waarbij je uiteindelijk in Neukirchen uitkomt. Aan het einde van de piste staat een soort treintje klaar om je weer te brengen naar het eerstvolgende gondel station.

Maar ook is er een tweede video van iemand die in principe nooit op zijn ^%$@ gaat of valt. Dat is de camera man dit keer. Op de afdaling naar Bramberg dat gaat over zowel de piste als een gedeelte van de Rodelbaan was er opeens een onwillige ski en dat vlak langs een hek en sneeuwmuur. Een behoorlijke gang erin (65-70) en dan kom je in een keer met je borst in aanraking met de sneeuw en tot stil stand.

Maar eerst de lange afdaling naar Neukirchen.

… en nu dan die Crash. Ik had eigenlijk gezegd dat deze video er pas op kwam te staan als er minimaal duizend likes zouden komen. Maar sommige mensen blijven er toch maar om vragen. Ben ook de rotste niet…

Bramberg am Wildkogel richting Pinzgautal

Zondag 20 februari 2022 vanuit Bramberg am Wildkogel richting Pinzgautal

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...