Wildkogel Arena Bramberg Neukirchen video update!

Wildkogel Arena Bramberg Neukirchen

Wildkogel Arena Bramberg Neukirchen video update!

Zondag 20 februari 2022 was een dag die we hebben doorgebracht in de Wildkogel Arena. Bramberg en Neukirchen zijn daar verbonden in een alleraardigst wintersportgebied. Wat opviel was dat er ook veel Nederlanders van de partij waren.

De sneeuwkwaliteit was bijzonder goed. Alleen de beide dalafdalingen naar Bramberg en Neukirchen daar troffen we wat zachte sneeuw aan. Voor de rest was de sneeuw poederig en hebben we een fantastische skidag gehad. Het weer was beter dan verwacht. Bijna de hele dag had toch de zon geschenen. Uiteraard een video update gemaakt en bekijk deze maar eens.

Wildkogel Arena is zeker een gebied waar we nog eens terugkeren. De afdaling naar Neukirchen die gaan we nog monteren dus die hebben jullie komende week nog tegoed van ons.

Wildkogel Arena Bramberg

Wildkogel Arena Bramberg

Wildkogel Arena Bramberg

Wildkogel Arena Bramberg

 

Wildkogel Arena Bramberg

Vanuit Bramberg uitzicht op het skigebied van KitzSki, op de achtergrond het bergstation van de Zweitausender. Ooit zullen deze skigebieden aaneengesloten zijn…

 

Bramberg am Wildkogel richting Pinzgautal

Zondag 20 februari 2022 vanuit Bramberg am Wildkogel richting Pinzgautal

Chaletnl-banner-900x600

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Oostenrijkse Winkel grote banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...