Wildkogel Arena, hét familieskigebied van Oostenrijk

Wildkogel Arena, hét familieskigebied van Oostenrijk

Bramberg Pistekaart

Tussen het skigebied van de Zillertal Arena en de Kitzbühel Alpen ligt de Wildkogel Arena. Dit familievriendelijke skigebied biedt zowel professionele als beginnende skiërs 55 kilometer aan uitstekend geprepareerde pistes.

De dorpen Bramberg am Wildkogel en Neukirchen am Grossvenediger maken deel uit van dit fantastische skigebied.  Tip voor de Wildkogel Arena: In Neukirchen, direct naast de gondel staan 20 Residenz Wildkogelbahnen appartementen van ChaletsPlus, geschikt voor 8 personen. In het souterrain is een prachtig grote wellness ruimte met kruidensauna, Finse sauna, warmtebanken en douches. Deze ruimte is voor gasten van de appartementen Residenz Wildkogelbahnen gratis te gebruiken. Je parkeert je auto onder het gebouw en stapt zo de lift in. Is dit iets voor jou? Kijk hier voor meer informatie.

Bramberg am wildkogel

Ben je op zoek naar een Chalet? Op slechts 4 minuten rijden van Neukirchen am Grossvenediger ligt het dorpje Bramberg. Direct naast de Smaragdbahn verhuurt ChaletsPlus luxe chalets waarvan er nog meerdere beschikbaar zijn voor diverse weken in januari & februari. Alle accommodaties bevinden zich aan de piste en liggen langs de ski-afdaling en de rodelbahn, een 8-persoons gondel brengt je in enkele minuten naar het hart van de Wildkogel Arena.

Wist je dat de langste verlichte rodelbaan ter wereld in dit skigebied staat? In Bramberg am Wildkogel heb je de mogelijkheid om het avontuur aan te gaan en een sleetocht te maken van maar liefst 14 km. Deze verlichte rodelbaan is de grootste ter wereld en binnen 30-50 minuten leg je een hoogteverschil van 1300 meter af. Een unieke wintersportervaring, en een absolute aanrader!

Bramberg am wildkogel

Chaletplus

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...