Wildkogel Arena skibedrijf weer opgestart!

Wildkogel Arena Bramberg Neukirchen 24 mei 2021Wildkogel Arena skibedrijf weer opgestart!

Afgelopen week hebben we het jullie al laten weten dat het skibedrijf weer wordt opgepakt in de Wildkogel Arena. Daar liggen de dorpen Bramberg en Neukirchen. Je kunt daar dus de komende weekenden toch nog een klein rondje skiën.

Gezien de te koud verlopen maand mei en de hoeveelheid sneeuw zijn er weer een aantal liften geopend. Natuurlijk niet alles. Wij waren benieuwd of er inderdaad gebruik van wordt gemaakt. Wij hebben dit kunnen bekijken op de webcamera van dit gebied.

Nu zijn we ook benieuwd of er Nederlanders of Belgen zijn die in dit gebied vandaag zijn. Stuur je foto’s en/of video’s maar in. Reageren in de reactie op facebook mag natuurlijk ook.

Een aantal jaren geleden hebben we nog onderstaande video opgenomen in dit gebied. Het was toen op en top winters, heerlijke beelden om alvast te dromen over volgend seizoen.

Overigens in dit mooie dorp zijn geweldige mooie appartementen te huren van Chaletsplus. Neem anders eens een kijkje op deze webpagina.

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht