Wildkogel Arena sluit na dit weekend haar skideuren

Bramberg am Wildkogel

Wildkogel Arena Neukirchen en Bramberg sluit na dit weekend haar skideuren

Wildkogel sluit na dit weekend haar skideuren dit vermeld het skigebied op haar facebookpagina, ook voor hen is de huidige situatie de reden voor het vroege sluiten.

Normaal sluit de Wildkogel Arena ergens in april, het is door de huidige situatie niet meer te doen om voor een minimaal aantal bezoekers delen van het gebied open te gooien. Maar ook het onderhouden van de pistes die open zijn weegt niet op tegen de kosten.

Na 14 maart loopt ook voor deze regio een bijzonder winterseizoen ten einde. Puur als je naar het weer kijkt was het een winter met veel zon, genoeg sneeuw en perfecte sneeuwcondities en de pistes die waren de hele dag FANtastisch. Er klopte één ding niet… de vele toeristen werden gemist. Net zoals de berghutten die gesloten moesten blijven. Desalniettemin hebben de locals enorm van de pistes genoten maar wensen dit niet nog zo’n jaar.

De pistes zijn nog tot en met as zondag open. Na 14 maart gaan de liften dicht en zal men voorbereidingen treffen voor het komende zomerseizoen.

Lees ook onze liveblog.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...