Wildschönau ook erg mooi

Wildschönau ook erg mooi

Wildschönau

Wildschönau ook erg mooi, van Vanessa Defryn hebben we wat foto’s door gekregen vanuit de omgeving Wildschönau in Tirol. De foto’s gaan we dan ook graag met jullie delen. Vanessa is er eerder geweest dit jaar en het weer zat niet mee maar ondanks dat…. lees zelf maar.

Hallo graag wil ik jullie ook een paar foto’s delen van onze vakantie. Al voor de 3de maal zijn wij naar Wildschönau geweest. Het moment dat we er zijn voelen we ons echt super. Dit jaar hebben we niet zo goed weer gehad maar zelfs dan is het er prachtig. De mensen zijn er enorm vriendelijk. We logeren altijd in Oberau dat is ons dorpje. We kijken er al naar uit voor ons volgende vakantie daar.

De Groeten

Wildschönau

Willen jullie nu ook een leuke review geven van jullie unieke vakantieplekje. Dan ben je hier aan het juiste adres. Schrijf een leuk verhaal met als toevoeging wat foto’s en wie weet wel een video. Alles is mogelijk. als je dit leuk vind…neem dan contact met ons op. Dit kan via e-mail info@fantastischoostenrijk.nl of ons Contactformulier.

Alpen Reizen

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×