Winter en Skiseizoen voorbij?

RTL Weer Brixen im Thale 1 april 2024

Winter en Skiseizoen voorbij?

We zijn al weer een aantal dagen in Nederland en het skiseizoen in vele laag gelegen gebieden is voorbij. Een uitzondering daargelaten die nog de komende week open zijn.

Het was voor ons een uitzonderlijk jaar. Eigenlijk maar een paar weken echt winter en het merendeel van de winterse weken was het gewoonweg te warm. Ondanks dat het warm weer was hebben de skigebieden er toch voor gezorgd dat de pistes er goed bijlagen. Natuurlijk zijn er altijd pistes die er in de middag wat minder strak bijlagen. Volgend jaar weer nieuwe kansen op winterweer.

Voor ons is het “winterseizoen” in principe nog niet over. Laatste weekend van april zijn we doorgaans op gletsjers te vinden. Er zijn er weer een aantal afgevinkt om naar toe te gaan. Normaal gesproken zijn de omstandigheden op deze gletsjers altijd nog goed. Om dat te laten zien maken we de komende week nog een bericht waar je dat duidelijk kunt zien vanuit voorgaande jaren.

Hieronder het afscheid vanuit ons eigen dal, het Brixental, met niet al te fraai weer.

skioutlet 2022 grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Cityhouse Flipside Groot Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...