Winter in Nederland 7 februari 2021 VIDEO

Oosstenrijk Nederland op zijn kop

Winter in Nederland 7 februari 2021 VIDEO

De wereld op zijn kop vandaag en daar bedoelen we mee dat het in Nederland echt winter is en in Oostenrijk niet bepaald. Ook hebben we vandaag meer bericht vanuit Nederland dan uit Oostenrijk. Jullie vinden dat vast niet erg want iedere wintersporter is ook gewoon in de lage landen gebleven.

Dan komen wij dan ook maar gelijk met meer winternieuws vanuit Nederland op deze website. Wij gaan ervan uit dat jullie dat niet erg vinden. Zolang het winter is in Nederland berichten we ook hierover zonder dat we Oostenrijk uit het oog gaan verliezen.

Wij hebben sinds gisteren daarom ook een oproep gedaan aan jullie om leuke foto’s, video’s via whatsapp door te sturen. Dan kunnen wij er weer wat leuks van maken. Vandaag hebben we al heel veel binnen gekregen en ga daar ook vooral mee door. We hebben een video in elkaar gezet van leuke winterse landschappen, tot skiën, snowboarden door de straat. Zo willen we elke dag wel wat maken maar het is aan jullie. (onderaan dit bericht staat het whatsapp nummer)

We laten jullie nu 2 video’s zien. De eerste video is een compilatie van video’s die jullie hebben ingezonden en de tweede is een drone video vanuit Goes.

Whatsapp FANtastisch Oostenrijk

Hieronder nog een aantal foto’s die we hebben geselecteerd. Het waren er echt super veel. Zit jouw foto er niet bij probeer het morgen opnieuw.

In NL op de Ski

Deze 2 gaven aan te wachten op de Skibus naar Westendorf

Salvistabahn in Nederland in de sneeuw

Salvistabahn in Nederland in de sneeuw

 

Linda met buffy

Mooi buffy!

In NL op de Ski

In NL op de Ski

Geldrop

In NL op de Ski

Ook kregen we door dat er zelf weer een aantal skigebieden in Nederland waren bijgekomen (alles met een knipoog natuurlijk)

Arnhem skigebied

Hengelo Enschede skigebied

Waalwijk skigebied

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...