Winter in Nederland, skiën bij de Posbank en meer!

Kinderen in de sneeuw Nederland topfoto

We beginnen dit bericht eerst met deze leuk foto!

Winter in Nederland, skiën bij de Posbank en meer!

We hebben weer wat video’s en foto’s binnen gekregen. Leuk is om te zien dat we toch wel heel creatief zijn. Gewoon skiën in Nederland. Stukje afdalen en weer omhoog lopen. Dit keer beelden vanaf de Posbank. Ook kregen we een aantal foto’s ingezonden van langlaufers die normaal gesproken een rondje golfen op Spaarnwoude maar dat kan even niet deze week, dan maar langlaufen. Als laatste in de video nog iemand die heel graag aan het scheppen is. Na de sneeuwval kon hij daar eindelijk vandaag aan beginnen. Benieuwd naar dit alles?

Langlaufen Spaarnwoude 11 feb 2021 @tineke logger klerk

Langlaufen Spaarnwoude 11 februari 2021 @tineke logger klerk

Waar gaan we een afdaling maken in Nederland

Sneeuwschep

Zwaar materieel uit Oostenrijk, de Sneeuwschep

Lienden

Hoelang de winter in Nederland het nog gaat volhouden? In ieder geval tot en met zondag is er winterpret. We zijn nog steeds naar jullie foto’s en video’s. Stuur jullie inzendingen maar door via Whatsapp. Het nummer staat hieronder.

Whatsapp FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...