Winter Spartan Race Zell am See 2020

Dit weekend is het Winter Spartan Race Zell am See 2020. Op 11 en 12 januari 2020 vindt rond Kaprun een hindernisrace voor iedereen plaats. Het maakt ook niet uit hoe je getraind ben.

De Winter Spartan Race is verdeeld in een sprint, super en voor de kinderen een speciale kids race. Aan het einde van de race weet je of je hebt wat er nodig is om een echte Spartaan te zijn!

Het parcours

De race is dus verdeeld in drie races, de langste is de Super race een 10 km lange race met 25 obstakels. De sprint is een 5 km lang parcours met 21 obstakels. Voor de kinderen heb je de keus uit 3 verschillende afstanden, deze zijn 0,8 tot 3,2 km lang. Voor meer informatie over de verschillende races klik op onderstaande logo.

Spartan Super
© Zell am See Kaprun
Spartan Sprint
© Zell am See Kaprun
Spartan Kids
© Zell am See Kaprun
Spartan Course
© Zell am See Kaprun
Spartan FAQ
© Zell am See Kaprun

Hurricane Heat

Naast de drie races is er ook nog een Hurrican Heat, een team georiënteerd evenement dat minimaal 4 uur duurt. Het is een race die je als team neemt en dus ook als team afmaakt. En wil je een nog grotere uitdaging kan je altijd nog als team of individue meedoen met de Hurricane Heat 12HR. Dit is een minimaal 12 uur durend evenement dat draait om het behalen van “Time Hacks”, mis je er als team of individu er één dan lig je uit de race.

In beide gevallen krijg je bij het behalen van de finish een shirt, dogtag en een wig.

Meer informatie: spartanrace.de en Zell am See-Kaprun.com

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat de iPhone en iPad niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Turner Banner

Grote Banner Chalet Bramberg

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht