Winter Warm Up Sölden 17 – 20 november 2022

Turner Dutch Ski Technology 

Winter Warm Up Sölden 17 – 20 november 2022

Half november is het weer zover. De 6e editie van het Winter Warm Up Weekend staat op het programma (17 t/m 20 november 2022) en wij hebben daar ook al weer vreselijk veel zin in.

RenTuday heeft alle registers weer open getrokken om het voor de 125 mensen weer zeer aangenaam te maken in de sneeuw en in de après ski. Op donderdag (17 november) in de Ötzi’s en vrijdag (18 november) in de Almrausch gaat het zeker weer een feestje worden. Ook wordt er wellicht een reuzenslalom wedstrijd georganiseerd maar dat gaan we wel zien. Gezelligheid staat voorop.

Ski’s of boards van het Nederlandse skimerk Turner uitproberen behoort zeker tot de mogelijkheden.

Wij weten ook dat er nog een aantal kamers beschikbaar zijn maar vol is vol. Je kunt nog even informeren bij RenTuday naar de beschikbaarheid. Aanmelden kan nu nog via www.turnersports.nl/solden

Vanaf 17 november 2022 zou ook het wintergebied openen en dat betekent dat je niet met de auto of bus naar de gletsjer hoeft te rijden maar gewoon de lift vanuit het dorp. Vanuit het wintergebied is er een aansluiting naar het gletsjergebied. Hieronder nog een video die we vorig jaar opnamen in dezelfde periode.

RenTuDay heeft ook nog een leuke actie mbt jouw materiaal. Tot 15 november 10% korting op al het onderhoud van je ski’s of snowboard.

Mocht je ski’s willen huren wees er dan snel bij. De reden: Ook dit jaar is het voor RenTuday  helaas erg lastig om aan materiaal te komen (dit geldt niet alkeen voor hen maar voor meer wintersportzaken), reserveer daarom tijdig je huur ski of snowboard. Kom langs om te passen en te meten!

Openingstijden:
Iedere dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 is men geopend. RenTuday is weer klaar voor onderhoud, verhuur, verkoop en advies!

RenTuday
Nijverheidsweg 17 
2102 LJ Heemstede

06 – 3901 3070
info@rentuday.nl

Turner Banner

Van den Berg Sport skischoen op maat

Chalet.nl grote banner 900-600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×