Winter Warm Up Weekend Sölden 16 – 19 november 2023

Sölden 10 november 2019

Winter Warm Up Weekend Sölden 16 – 19 november 2023. Er zijn nog een paar kamers te boeken en dan is het VOL.

De afgelopen jaren zijn wij als FANtastisch Oostenrijk ook mee geweest met het  Winter Warm Up Weekend van het Nederlandse Skimerk Turner Dutch Ski Technology. Dit jaar staat er weer een mooie opening gepland voor het nieuwe winterseizoen.

In een ongedwongen sfeer 3 of 4 dagen skiën op de Big 3 gletsjers in Sölden als een opwarming voor de komende winter. Op dit moment gaan er al zo’n 100 personen mee maar er zijn nog kamers vrij. De jaren dat wij hier in een zelfde periode zijn geweest kon je er prima skiën. We gaan er zelfs vanuit dat het bovenste wintergebied open is. Uiteraard is het gletsjergebied gewoon open.

Let op: in dit weekend is niets verplicht, je bent vrij om te gaan en te staan waar je maar wilt.

Uiteraard zijn wij er zelf ook bij.

Turner Designed Ski in Sölden RTL Weer

Het skiën staat voorop. Après ski is ook weer van de partij en ik heb zelfs al vernomen dat er alweer een feestje wordt gemaakt in de Almrausch waarbij ook een bekende après skizanger aanwezig zal zijn.

Gezien de ervaringen die wij hebben liggen de gletsjers er rond deze tijd van het jaar prima bij. Bekijk anders de video’s maar eens die hieronder staan.

Meer informatie en prijzen kun je HIER bekijken en wil je echt mee dan dient er een aanmeldformulier ingevuld te worden. KLIK HIER voor dit aanmeldformulier.

Zien we jullie in Sölden?

Turner in SöldenTurner Ski

Turner Logo 2023 wit

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×