Winter Warm Up Weekend Sölden 18 – 21 november 2021

Sölden 10 november 2019

Winter Warm Up Weekend Sölden 18 – 21 november 2021. Er zijn nog een paar kamers te boeken en dan is het VOL.

De afgelopen jaren zijn wij als FANtastisch Oostenrijk ook mee geweest met het  Winter Warm Up Weekend van het Nederlandse Skimerk Turner Dutch Ski Technology en RenTuDay. Dit jaar wordt het eerste lustrum gevierd waarbij het skiën of boarden voorop staat. In een ongedwongen sfeer 3 of 4 dagen skiën op de Big 3 gletsjers in Sölden als een opwarming voor de komende winter. In dit weekend heb je de mogelijkheid om bestaande en nieuwe modellen van de Turner Dutch Ski Technology ski’s te testen. Een gediplomeerde skileraar is aanwezig voor  eventuele tips en tricks op skitechniek gebied. Een vereiste is dat je wel enige ski ervaring hebt. De minimum leeftijd voor deelname aan dit evenement is 20 jaar.

Let op : niets is verplicht, je bent vrij om te gaan en te staan waar je maar wilt.

Turner Designed Ski in Sölden RTL Weer

Het skiën staat voorop. Après ski is weer mogelijk. Bij ons staat voorop de kennismaking met de sneeuw in november. Gezien de ervaringen die wij hebben liggen de gletsjers er rond deze tijd van het jaar prima bij. Bekijk anders de video’s maar eens die hieronder staan.

Meer informatie kun je HIER bekijken en wil je echt mee dan dient er een aanmeldformulier ingevuld te worden. KLIK HIER voor dit aanmeldformulier.

Zien we jullie in Sölden?

Periode 18 – 21 november 2021

Er zijn op dit moment (6 oktober 2021) nog enkele 2,3 en 4 persoonskamers vrij.
Basisprijs o.b.v. 3 daagse skipas/ eigen vervoer € 399,00 per persoon incl. hotel/pension, ontbijtservice, sauna, Turner skimateriaal en 3 daagse skipas.

Turner in SöldenTurner Ski

Sölden Grote banner Heart beat of the Alps 21-22

Turner Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...