Winter weer terug in de dalen van Oostenrijk

CampingWelt Brixen im Thale 7 januari 2024

Winter weer terug in de dalen van Oostenrijk

Eindelijk is er weer sneeuw gevallen. In de vooruitzichten was het ook voorspeld. In de nacht van vrijdag op zaterdag was het nog een speldenprik, maar in de nacht van zaterdag op zondag is er veel meer sneeuw gevallen. Overdag zijn er nog vele centimeters bijgevallen. In de andere gebieden is vast ook veel sneeuw gevallen en zijn de pistes dan ook weer FANtastisch. Dat gaan we komende week zeker even bekijken.

Op de camping waar wij zitten, zijn we ook nog even live gegaan en daar is het gelukkig weer één groot winterwonderland. We hebben afscheid genomen van het groene dal en dat mag wel even 3 maanden voortduren.

Komende week gaat het volgens de weerberichten van onze weermannen heel mooi weer worden. Dat wordt komende week een FANtastische week als je in Oostenrijk aanwezig bent. Ben je dat niet, dan laten we jullie wel meegenieten. Wij maken dagelijkse live beelden op facebook en instagram. Volg ons ook daar maar.

CampingWelt Brixen im Thale

Sneeuwval FANtastische Sneeuw

FANtastische hut Camping Welt

CampingWelt Brixen im Thale

Van Beeck tenten

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Logo Brixental

Kitzbüheler Alpen Hohe Salve Region

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...