Winter Wonderland Kitzsteinhorn Kaprun

Kitzsteinhorn

Winter Wonderland Kitzsteinhorn Kaprun

Welkom in Winter Wonderland Kitzsteinhorn Kaprun, terwijl de winter nadert is er geen mooier beeld te bekijken dan een film gemaakt met een drone. Op de facebookpagina van de Kitzsteinhorn vonden we onderstaande drone beelden, die konden we niet links laten liggen. Later stond die op youtube. Er zit zelfs geen muziek onder zo adembenemend mooi is het ?

De beelden zijn van de week geschoten en als je dan nog geen zin in de wintersport krijgt weten wij het niet meer.

De komende tijd komen meer schitterende beelden vanuit Oostenrijk, en nadat Frau Holle de afgelopen dagen wat poeder heeft gemorst gaat het  ook meer en meer kriebelen. Zeker na ons uitje naar Alpincenter Bottrop met dank aan Skihal.com. Meer daarover komende week.

Eerdere berichten met drone beelden kan je oa. hier, hier en hier vinden, maar de komende tijd zullen er meer volgen (hopen we)

Het nieuws wordt minder vanuit de gebieden, de verschillende projecten zijn bijna klaar en nu aan een nieuw project beginnen doen de gebieden niet. Iedereen maakt zich op voor een nieuw ski-seizoen. Een nieuw seizoen waar ook wij weer het nodige zullen filmen. Veel zal gebeuren uit de gebieden die gekoppeld zijn aan de SuperSkiCard. Deze kaart is een samensmelting van de Kitzbüheleralpen Allstarcard en de Salzburg Superskicard.

Hoop dat jullie lezers/volgers ons ook gaan verblijden met mooie video’s vanuit jullie vakantieplek.

Summittravel728x90

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...