Winterberg als voorbereiding op Oostenrijk

Winterberg

Jan Huibers is weer in de sneeuw. Na de Pinzgau, Zell am See, Hollersbach dit seizoen al bezocht te hebben is het afzien om niet in de sneeuw te zitten. Jan is vanochtend naar Winterberg gegaan. Hoe het daar is kun je hieronder lezen en zien in een video.

Zaterdagmorgen rond 05:30 gaan rijden voor een skidagje in Winterberg want ik was wel weer toe aan wat pistemeters. Eerst langs Kesteren om mijn broertje op te pikken en dan door naar Winterberg. Om 08:20 aangekomen, schoenen aantrappen, kaartje kopen en dan met de latten in de nek de Poppenberg opgelopen. Als je op P2 staat stelt dat niks voor. Zodoende konden we een ‘first track’ zetten op de ‘rode’ piste richting de Surenberg. Heerlijk!! Sneeuw en pistekwaliteit helemaal top vandaag. Om 12:00 werd het ons te druk dus hebben we een broodje bratwurst naar binnen getikt. Vervolgens naar de auto geskied en wieder nach hause!

Ps: nog even over de kleurnummers van de pistes want dat waag ik wel te betwijfelen, de rode pistes aldaar zouden in Oostenrijk gewoon blauw zijn en de zwarte piste op de berg Kappe zou rood zijn en niet in de buurt komen van zwart. En dan zeggen ze dat Duitsers geen grappen maken  🙂 Afijn, we hebben het prima naar ons zin gehad!

Jan bedankt voor je verslag en waar ga je volgende week heen?

Winterberg

Winterberg

 

Winterberg

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...