Wintercamping Brixen im Thale lang zo’n gek idee nog niet

CampingWelt Brixen im Thale

Nu het winterseizoen weer dichter en dichterbij gaat komen krijgen we er steeds meer zin in om naar onze homebase te gaan in Brixen im Thale. Vanaf zaterdag 13 oktober staan wij weer in de sneeuw en dat op een steenworpafstand van de camping (CampingWelt) waar wij zitten.

In Kitzbühel gaat het skiseizoen starten en wie weet kijken we verder ook nog wel op een gletsjer. Maar we waren toch nog even wat beelden aan het bekijken. We kwamen de volgende video tegen. Hierop is te zien hoe makkelijk je kunt skiën vanaf de camping. Op echt loopafstand stap je hierop om het grote gebied in te gaan van SkiWelt. Maar ook ski je hier vandaan heel makkelijk naar de gebieden van Kirchberg en Kitzbühel.

Wintercamperen

Als je dat 1 keer heb gedaan dan wil je niet meer anders. Zeker als je de pistes zo dichtbij hebt. De skigebieden van SkiWelt, Kirchberg en Kitzbühel daar liggen meer dan 450 km voor je klaar om vanaf te knallen.

Er zijn zeker nog wat plaatsen te verkrijgen op de camping. Wie weet komen we jullie daar wel een keer tegen. Wij zeggen DOEN!

Ps nog een toegift. Drone opnames van boven de camping. Zo heb je een mooi uitzicht hoe het er aldaar uitziet.

CampingWelt Grote banner

 

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht