Wintercamping en de Klerk Caravans

Wintercamping en de Klerk Caravans

Wintercamping, vorig jaar hebben we nog een artikel geschreven over de wintercamping. Lees dat HIER maar is terug daar wordt antwoord gegeven of dat nu echt zo koud is. Wij weten het wel.

Wat is er nu niet mooier dan een eigen plekje te hebben. Gewoon een enorm thuis gevoel te hebben. Skiën tot je caravan en nog mooier…. honderd meter te lopen naar de eerste skilift die je in het gebied van SkiWelt Wilderkaiser Brixental brengt…. en last but not least aankomen en vertrekken  wanneer jij dat wil en daarmee de zaterdag voor altijd en eeuwig vaarwel zeggen.

We hebben het niet precies nagemeten maar SkiWelt heeft maar liefst 266 kilometer aaneengesloten pistes voor je klaar liggen ? Dus een prima skigebied ook nog is.

CampingWeltCampingWelt Brixen im Thale

We hebben het overigens over de Camping in Brixen im Thale CampingWelt.

Maar is het nu zo moeilijk om een caravan te machtigen. Nee natuurlijk niet er staat er altijd wel één klaar van de firma De Klerk Caravans uit Hillegom. Daar kun je zowel huren als kopen. Caravans staan kant en klaar en je kan er dus zo in.

We lichten er is één uit en op zo’n juweeltje kunnen wij alleen maar jaloers op worden.

De caravan waar wij het over hebben is de LMC Musika 735 K. Deze caravan staat al helemaal gereed op de Camping in Brixen im Thale en je kunt daar dus zo in. Voor meer info verwijzen we je naar de site van de Klerk Caravans. Klik HIER en je komt meteen bij deze caravan uit.

Al helemaal in de stemming gekomen..nou wij zeker. Zelf doen we dit nu een jaar of 8 en we hadden dit jaren eerder moeten doen. De gezelligheid op een camping is niet te vergelijken met een appartement of hotel en…..wisten jullie dat de camping lift in alle schoolvakanties gewoon open is tot in de avond 7 uur (uiteraard is de piste verlicht) Daar kunnen de kinderen nog lekker skiën (indien ze daar nog puf voor hebben) en anders pak je de slee …..voor kinderen is het daar echt geweldig…..

Uitproberen? Dat kan, jullie weten nu waar je moet zijn.

O ja, geloof je het niet dat je tot je caravan kunt skiën….kijk dan maar is de volgende video ?

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×