Winterinval en Sneeuw op 5 mei 2019!

Sneeuw Pass Thurn 5 mei 2019

Sneeuw, Sneeuw Sneeuw onze weerman Jeroen had het weer heel goed gezien….. Ja het kan raar lopen in de maand mei. Hierboven een foto van vandaag bij Pass Thurn (Kitzbühel) Mocht je meer beelden van wat bergpassen willen zien klik dan HIER. Overigens afscheid hadden wij al genomen van de winter maar het weer doet wat die wil. Zo ook in Oostenrijk.

We kregen vanuit verschillende hoeken allerlei plaatjes voorgeschoteld. Harold van der Neut kwam nog even  met wat laatste winterse beelden van een Camping in het Brixental, ons niet geheel onbekend (CampingWelt)

Sneeuw CampingWelt 5 mei 2019 4

Sneeuw CampingWelt 5 mei 2019

Ook zijn de nieuwe eigenaren van Leitenhof bezig met de voorbereiding zodat men straks open kan gaan op 29 juni 2019. Ook vanaf deze plek kregen we foto’s doorgezonden.

Brixen im Thale Leitenhof 5 mei 2019

Brixen im Thale Leitenhof 5 mei 2019

Vanuit Hollersbach en dat ligt vlak naast Mittersill kregen we van Erwin van Emmen de volgende foto’s binnen. De bomen onder de sneeuw…

Hollersbach 5 mei 2019

Hollersbach 5 mei 2019

Tot slot nog een foto vanuit Itter (600 meter) Sydney geeft door dat het zelfs daar ook heeft gesneeuwd. Meestal komen daar wat vloeibare plaatjes vandaan maar dit keer ook sneeuw, toch Sidney 🙂 En een foto van een hutje die wij maar al tegoed kennen.

Sneeuw CampingWelt 5 mei 2019

Camping Itter sneeuw 5 mei 2019

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht